SÁBADO 5 OCTUBRE 2019

PUERTAS por confirmar
CONCIERTO por confirmar

ANTICIPADA 10 € 
TAQUILLA 13 €

VIDRES A LA SANG (Terrassa)

Vidres a la Sang és una banda provinent de Terrassa (Catalunya/Espanya) orientada al death/black metal nascuda l' any 2002 i que aturà la seva activitat de manera indefinida l' any 2010.  Durant aquest període, Vidres a la Sang publicà amb el segell Xtreemmusic 3 discs (Vidres a la Sang- 2004), (Endins – 2006), i (Som -2009), amb un notable reconeixement de públic i crítica a nivell estatal que converteix el grup, en una de les bandes amb status de culte del gènere extrem, amb més reconeixement arreu de l' estat.  Actualment, després de quasi una dècada de silenci, es reactiva el grup enregistrant un àlbum de retorn anomenat “Set de sang” que veu llum el passat 23 de Novembre, editat en cd per Hecatombe Records, i en vinil amb el suport  també d' Hecatombe Records, Blood Fire Death, i Discos Macarras. “ Set de Sang ha resultat un èxit aclaparador tant de crítica com dels seus incondicionals i tornen amb més força que mai.

Després d' un sold out a Barcelona el passat mes de Març enmig d' una enorme expectativa, Vidres a la sang tornen a Terrassa, a la seva ciutat, la que els ha vist créixer, després de 10 anys,per presentar el seu últim disc, i per compartir i encapçalar una inoblidable vetllada amb tots els seus seguidors pels que de ben segur serà, una descàrrega de “veritable negre metall mort” que mai oblidaran.

Formació:
Eloi Boucherie- Veu i guitarra rítmica
Albert Martí- Guitarra solista
Marcos García- Baix i coros
Jordi Farré- Bateria

https://www.facebook.com/vidresalasang
https://vidresalasang.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=12kRQJ1i0rk

 

EVNAR (Tarragona) 

EvnaR es crea a principis dels 90 en la ment dels germans de sang J.M.  (Guitarres) i R.M.  (Veus), abans de formar part de la mítica banda Between the Frost, i es reprèn el 2010 després de la sortida del vocalista del grup.  És llavors quan decideixen recuperar amb EvnaR el sentiment d'aquella primera època, creant-se els primers temes i trobant en Robert Kovačič, amic i reconegut bateria de metall extrem pel seu treball amb Scaffold, Belphegor o Nothnegal, el millor aliat quan decideixen plasmar-los en el seu primer  àlbum.  Així, després de dos anys d'intens treball, EvnaR dóna forma a vuit temes d'un cru i blasfem Blackened Death Metal.

EVNAR -E.V.N.A.R.  el disc homònim de la banda és editat el 2016 per Darkwoods, mitjançant el subsegell Winter Demons que llança dos edicions limitades en format CD. The Vinyl Division llança la versió limitada en vinil.   A la fi del 2018 A. (Perennial Isolation) passa a formar part de la banda com a baixista.   Al principi del 2019 amb la col·laboració de músics de prestigioses bandes de l'escena extrema catalana, comencen a realitzar directes amb formació completa.

Formació :
R.M.- Veus
J.M. - Guitarres
A. - Baix
Robert Kovačič - Bateries

https://www.facebook.com/evnar666/
https://evnar.bandcamp.com/
https://youtu.be/YzACEIYoP0s
https://youtu.be/SctD8fbFyNI

 

ATONEMENT (Barcelona)

De les cendres dels desapareguts Demonic War neix Atonement gairebé de forma accidental durant les primeres hores de l'any 2010 amb l'objectiu de fer música barrejant les influències Black/Thrash/Punk de la vella escola i creant així un metall ràpid, furiós i directe a la jugular.
Després d'un parell de presentacions al local d'assaig amb un nombre reduït de públic convidat, la banda fa el primer concert al Març de 2012 a la sala Casino d'El Prat de Ll. Durant el 2013, la banda passarà de ser un quartet a un trio per la marxa de Pinxao, repartint-se llavors el rol de vocalista entre els tres membres restants.  Al septembre del mateix any Atonement grava al seu local d'assaig amb l'ajuda de Lluís Rodrigues, la música que formarà part de la Demo "Plomo en las entrañas". Les veus s'enregistrarien als estudis Moontower a un sola presa i aquestes serien mesclades per Javi Félez en menys de 2h aconseguint així el resultat d'un metall cru i oxidat com la banda pretenia. La demo provoca l'aparició de nous concerts dins i fora de Catalunya. Ja com a quartet a l'Octubre de 2016 amb l'incorporació de Pau al baix, Atonement apareix amb dos temes en el compartit enregistrat en directe anomenat "Death Lives" del concert que portava el mateix nom, reunint allà tambe Omission, Korgull The Exterminator, Insulters i Maniac a Madrid.  Després de certes dificultats a l'hora d'enregistrar els nous temes,  Atonement torna a al local d'assaig i amb l'ajuda de Juan Taberner (Crimson Tide Prods.) i de Ferran (19k7studios) es fa la nova gravació que s'espera que sigui editada properament. Despres del la gravació,  Albert deixa Atonement i es substituït per Sergio (ex-Aggression, ex-Shotgun) podent reprendre als concerts i a la creació les noves cançons, quedant el grup de la següent manera.

Formació :
Ita: Veu.
Salva: Guitarra/veu.
Pau: Baix/veu.
Sergio: Bateria.

No hi ha pas mots per a expressar el que vàrem sentir divendres passat! Merci Aleix Hc pel só impecable. Merci Black Hands Crew per fer-ho tot tan fàcil. Merci Blood Fire Death i Barbarian Swords per fer-ho possible.I, per descomptat, mil mercès als més de 400 maníacs que veu omplir la Boveda i veu fer d'aquest retorn quelcom èpic i mereixedor de l'esforç.Per a tots els que es van quedar fora: esperem poder repetir això!#vidresalasang

Gepostet von Vidres a la Sang am Montag, 11. März 2019