SÁBADO 30 OCTUBRE 2021
PUERTAS: 21:15h
CONCIERTO: 22:00h

ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 16€

QUI?
El major exponent de la música urbana entre la gent jove de Catalunya és, sens dubte, 31 FAM.
Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam són els 6 membres d'aquesta família que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i amb això, crear una sonoritat pròpia cantant en diferents idiomes com en català, castellà i anglès.

QUÈ?
-TR3TZE va ser el seu debut al mercat, un primer disc que va rebentar en escoltes, sales i ràdios. 'Valentina' es va convertir en single d'or superant les 10M de reproduccions. A les xarxes, a més, acumulen milers de seguidors i ja han creat una comunitat de fans que creix diàriament!

31 FAM és el grup que ho dóna tot a sobre de l'escenari, el grup que sempre acaba penjant un cartell de sold out -fins i tot a sales tan mítiques com Apolo i Razzmatazz-, i que ha arribat a compartir escenari amb artistes de la talla de C. Tangana i Maikel Delacalle, entre d'altres.

-Valhalla Vol. 1 és el seu segon treball discogràfic, que ja comptava amb una gira espectacular amb més de 40 dates confirmades, algunes d'elles tenien lloc a festivals tan importants com el Share Festival o el Madrid Salvaje. La pandèmia va paralitzar la gira del 2020, però no al grup, que va aprofitar per treballar en el seu tercer disc: JETLAG. Tot i les dificultats imposades pel 2020, l'equip ha pogut formar part del disc de La Marató de TV3 i ser Cap de cartell de les festes de La Mercè d'ELS40 a Barcelona.

ON?
Els primers del gènere en sonar a les ràdios més importants van llançar el seu tercer àlbum el passat 9 d'abrilJETLAG. Un treball que disposa de 16 cançons, algunes d'elles ja van sortir a la llum com 'Un Plan B''Des del dia 1' i 'El nostre últim ball'. El primer disc que compta amb col·laboracions com amb el Lildami, MKintana, Teuma Thug i Mr. Mad, i també el disc que passarà a la història per ser el millor de la banda fins el moment pel que fa a la sonoritat i la maduresa de les lletres.

Després d'obrir-se pas cap a la capital, en concert per primera vegada a la Sala Independance de Madrid, el 17 d'abril van presentar el seu tercer treball discogràfic a la Sala Barts de Barcelona. Ara, l'estiu ja ha engegat amb els referents de la música urbana al Cruïlla XXS el passat 20 de juny. No et perdis la gira d'aquest estiu!

31 FAM és el present i el futur!